İYİ BAYRAMLAR

Okulumuz sarı sınıf öğrencileri, İyi Bayramlar Diliyor. Bayram Hatırası İyi Bayramlar panomuzda öğrencilerimiz   çok güzel kareler çekindiler. Bayramlar; sevinç ve mutluluk kaynağı, dostluğun ve sevginin doruğa eriştiği günler. En çok da çocuklar gelir bayram deyince akla… Çünkü bayram en çok onları sevindirir, mutlu eder. Yeni giysilerini giyinmiş, gözleri ışıl ışıl parlayan çocuklar bayramların gülen yüzü değil midir? Modernleşme karşısında yok olmamak için direnç gösteren kültürel değerlerin başında bayramlarımız geliyor. Özellikle çalışan kesim için sadece tatil anlamına gelen bayramların, çocuklar için hala ayrı bir önemi yok mu?

Bayramları sevmeyen çocuk yoktur herhalde… Ziyaretler, sıcak ilişkiler, çikolatalar, şekerler, bayramlık kıyafetler, bayram harçlığı… Çocuk dünyasında bayramla ilgili çok sıcak ve güzel izlenimler bırakır. Çocuk öncelikle kendisine verilen hediyeler, harçlıklar vb. olduğu için sever bayramları. Sonra ziyaretlerin yoğun olması, buralarda yaşanan neşe ve mutluluk çocuğun sevincini daha da artırır.

SARI SINIF

15.04.2024 41